Gröp ur avokadonmed en stor sked. Lägg i skålen med mangon. Mangosalsan är klar att serveras. Dela avokado, sätt kniven i kärnan och knyck till så att den lossnar
Dela avokadon på två och byt ut kärnan mot fyllningen. I frysen hos Carina fastnade ögonen på något jag länge velat testa men aldrig tagit mig i kragen och införskaffat - facon
Denna salsa/sallad blev jag bjuden på av mormor efter jobbet en dag och kunde inte undgå att göra själv efteråt då den var så in i norden god (och enkel att göra), så här delar jag nu med mig av receptet
Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Smaksätt med salt och peppar. Skala och strimla morot och kålen tunt. Kör snabbt på puls i en matberedare med äggulor och citronjuice tills det blir en grov fiskfärs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.