Dilliga fiskburgare med het dressing och rotfrukter
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 gram morötter , 250 - 350 g
  • 700 gram fast potatis , 200 - 700 g
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 olivolja
  • 400 gram laxfilé , 280 - 400 g
  • 400 gram torsk
  • 0.5 st gul lök (ar)
  • 0.5 dl grädde
  • 0.5 paket fryst dill
  • 0.5 st Citron , saft
  • 1 msk potatismjöl
  • 0.5 dl ströbröd , + 0,5 dl till panering
  • 0.75 tsk salt
  • 3 krm svartpeppar
  • 1 smör och olivolja
  • 2.5 dl turkisk yoghurt
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 tsk honung
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 st tomat
  • 1 salladsblad
  • 0.5 st Rödlök
  • 4 st hamburgerbröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.