men ärligt den här Rättika & Spetskålsgratängen är fantastiskt god och perfekt fördig som äter lågkolhydratkost eller lchf ochvill ersätta potatisgratängen
Ta fram ett rivjärnoch använd den där sidan som man inte vet vad den är tillför. Vi använder ostkrydda, popcorn krydda, lökpulver, salt, paprika pulver, grillkrydda, dill ( inte alla på samma såklart) men niförstår det är bara att testa dig fram
Detta moment kan med fördel göras dagarna föreoch sparas i kylen. Servera det transcherade ankbröstet ovanpå en bädd av haricotes vertes ochapelsinfilér
Om man intevill ha gräslök ibiffarna så kan man istället strö den över den färdiga rätten. Kör laxen försigi matberedaren, lägg i samma skål som torsken och rör ner äggulor, chilisås, gräslök och smaka av med salt och peppar
Jag använde mig av färdig lemon curd men du kan förstås göra egen – recept finns här. I helgen gjorde jag glass här hemma – ingenmaskin, ingethektiskt rörande ochinget krångel
För gårdagen gickverkligenimatlagningens tecken här i Mårtenssons kök, vi kockade risgrynsgröti crock poten, Håkan slängde ihop ett gäng köttbullar och som om det inte var tillräckligt så gjorde han även sinförsta rullsylta, allt dokumenterat av frun i köket
Någon gång, förhoppningsvis om många, många år, hoppas jag få ärva denna lilla skatt. Ibland är det så skönt att bara kapitulera, och laga en gammal omodern klassikertillmiddag
Här kommer ett förslag på en lätt och god maträtt förbarnfamiljer, varförinte alla andra också. Lägg allt i en stor ugnsform som du smort lite, och blanda ihop
Liknande bars som man kan köpa i affären innehåller oftast en massa tillsatserför att försöka dra ner på de dyra ingredienserna (nötter, fröer och torkad frukt) och de bars som är bra kvalitet håller ofta ett mycket högt pris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.