Dela fiskblocket i bitar och mixa dem tillsammans med salt, peppar, dill och grädde. Fiskbiffar är lite nostalgi för mig, för det brukade min farmor göra när jag var liten
Koka tills potatisen är klar. Ibland kan man undra hur mycket mat som ryms i ett barns mage. Här åt båda verkligen tills det tog stopp, så det finns risk att ni måste laga mera biffar om ni har familjemedlemmar som kan äta riktigt bra
Dela fisken i bitar. Arla® Svenskt Smör. 1½ dl Arla Köket® matlagningsgrädde. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g fiskfiléer 1 tsk salt 1 krm svartpeppar ½ dl hackade färska örter 2 msk potatismjöl 1½ dl Arla Köket® matlagningsgräddeArla® Svenskt Smör
Lägg laxen i en ugnsform. Blanda färskost ,grädde och äggulan till en sås. Häll såsen över laxen och ställ in i ugnen, 200 C, ca 20 min. 4 laxfiléer. 1 äggula. ca 1½ - 2 dl handskalade räkor på burk (alt skala egna
Min bortskämda, gourmet son tycker egentligen inte om min hemmagjorda glass…. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur den (använder du inte vaniljstång, kan du hoppa över att värma upp grädden och direkt börja med att vispa äggulorna)
Dessa vegetariska fiskbiffarna kommer jag definitivt att laga fler gånger i framtiden. Mixa ihop alla ingredienser, utom pankon och smöret, till en grov smet
Mitt bidrag till årets julfirande var att baka något bröd och så några godisar, googlade lite och kom fram till detta enkla recept som kommer ifrån Ernst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.