Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. skölj fänkål och purjolöken och skiva ned, lägg allt i en smord ungsform,krydda med salt och peppar
Enkel fiskgryta medpotatisoch curry. minuter Smaka av med salt och peppar. Gör så härSkala potatis, morötter, gul lök och vitlök och dela i mindre bitar
Smakade upp med lite grädde och lite salt och vitpeppar. I fredags bjöd vi in våra goa grannar, deras stora dotter hade önskt musslor hemma så då bestämde jag mig snabbt för att göra en fisk och skaldjussoppa
Servera den nystekta fisken med svamp och stuvad potatis, hacka ev lite persilja över stuvningen. Smaka av med senap efter egen smak, peppra och salta eventuellt – tänk på att senapen saltar
Man kokar små potatisaroch sen lägger man de på en ugnsplåt och krossar alla potatisarmed en potatisstompareoch sen droppar man över den goda senapsvinägretten i sprickorna som ger potatisarna smak och krisp
skär upp morötter, potatisoch lägg på en plåt, strö på pommesfrittskrydda, peppar och örtsalt. marinera kycklingen i resterande kryddor och kyckling buljong ca 30-40 min 175grader. börja med såsen, ta en kastrull, häll i 3 dl grädde, 2 dl mjölk, grönsaksbuljong, 1 msk sweet chili, peppar, en halv påse gräddsås. 4 stora potatisar
4 potatisar 2 fiskfileér 1 salladsblad salt peppar Skala potatisenmed universal grönsaksskalare Skiva potatisenoch lägg i undre delen av 101 MicroGourmet Lägg salladsbladet i övre delen och lägg fileérna på bladet Salta och peppra Fyll vatten i bottenskålen Kör i Micron i 16 minuter på full effekt Det blir super gott. 4 potatisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.