Servera fiskenmed kokt potatisoch ärtor. Salta och peppra fiskfiléerna lite lätt. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
Lägg fisken i en ungsform med salt och peppar med tomater i mitten och häll på blandningen du gjort. Salt, vitpeppar, svartpeppar och så tog vi även lite fiskkrydda
Sänk värmen och lägg i fisken. Börja med att koka potatisen. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt ärtor, dill, basilika och persilja (spara lite till garnering)
Servera sedan medråstektapotatisen. Under tiden värmer du upp en större stekpanna med rikligt av olja, lägg i potatisoch morötter som du vänder försiktigt ofta tills det är mjukt, smaka av med salt och svartpeppar
4 potatisar 2 fiskfileér 1 salladsblad salt peppar Skala potatisenmed universal grönsaksskalare Skiva potatisenoch lägg i undre delen av 101 MicroGourmet Lägg salladsbladet i övre delen och lägg fileérna på bladet Salta och peppra Fyll vatten i bottenskålen Kör i Micron i 16 minuter på full effekt Det blir super gott. 4 potatisar. 2 fiskfileér
Fiskmed romsås är en höjdare. IngredienserFisk av valfri sort, beräknad för rätt antal personer. Lyxigt det med, men oj vad fint det ska bli med de där första små späda potatisarna
Till biffarna serverades råstektpotatisoch crème fraiche smaksatt med kantarell som passade riktigt bra till biffarna – så köp gärna den om du har möjlighet
Servera den råstektapotatisen tillsammans med ägg, bacon, broccoli och ev. Krydda med salt och Piffi. Sonen väljer råstektpotatis, bacon i småbitar och lite ketchup
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.