Snabb att tillaga, men ska riktigt små barn (1-2 år) äta så kan jag rekommendera att köttet får sjuda någon timma tills det nästan faller isär. Då blandar jag inte i mjöl och grädde, utan gör det lagom tills jag kokar riset 15 minuter innan det ska ätas
Underbara dofter och smaker, som gör att man tänker på Italien. Honung, färsk ingefära, rotfrukter och rosmarin trollar fram fantastisk smak på den helstekta och benfria fläskkotlettbiten, man kan också använda fläskfilé, men då måste man korta ner koktiden och jag tycker att det blir mera smak på skyn med helstekt fläskkotlett utan ben
Fisk och Skaldjur ⁄ Övrigt ⁄ ReceptFisk och skaldjursgryta med aioli. Fisk och skaldjursgryta är en klassiker som det finns gott om utrymme för improvisation
1 dl mellanmjölk (ska egentligen vara 2 dl vispgrädde). Skär kasslern i tunna skivor. Fräs i smör tillsammans med curry, purjolök och paprikan tills grönsakerna har mjuknat