Fisk och Skaldjur ⁄ Övrigt ⁄ ReceptFisk och skaldjursgryta medaioli. Grönsakerna ska ju vara själva basen på grytan så välj med fördel många olika sorters grönsaker vilket ger en god och mättande grund
Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Och variation – det kommer du väldigt långt med, min vän. Tvätta händerna och hålla dig undan från folkmassor i all ära, men jag tycker att det allra trevligaste sättet att förebygga sjukdom ändå är att äta varierat och näringsrikt, för att få i dig allt som kroppen behöver för att hålla immunförsvaret fit for fight
Servera lax soppan nu och toppa medaioli, räkor och lite dill. Tycker det blir godare att toppa med. Jag köpte denna gång en färdig aiolioch det funkar lika bra
Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till ochmed de allra minsta, gillar. På toppen så strödde jag på lite ost de sista minutrarna och fick då en liten extra god touch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.