Toppa med räkor och servera med ris, pasta eller potatis samt sparris eller broccoli. Koka upp lite långsamt och ringla sedan såsen över fiskbitarna
4 4 ägg 500 g räkor 2 dl lätt crème fraiche 1 msk riven pepparrot salt och peppar 1 l vatten 1 1/2 msk salt 600 g torskfiléer ev dill till servering Lägg till i inköpslistan
Skiva fiskfilénoch lägg i en ugnsfast form. En riktigt god fiskrätt som alla i vår familj gillade. Terminsstart och uppstart med både jobb, skola, förskola och aktiviteter
Servera fiskenmed kokt potatis och ärtor. Salta och peppra fiskfiléerna lite lätt. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Njut med ett glas kallt vitvin. Lägg på med sik och ägg, strö på lite salt och svartpeppar. Den bara skriker efter fisk, färska inhemska grönsaker och pikulite vin förstås också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.