Lägg det ovanpå grönsakerna,saltaoch peppra. Klicka på smöret och strö över klippt dill. Vik ihop till paket tätt och lägg i en ugnsfast form (ifall det läcker)
Fjällöringsfilé med en persiljerotspurebrynta rotfrukter och en dill-smörsås. Börja med att filéa fisken och gör så att alla fenor ochhuvudenoch ben läggs i en kastrull tillsammans med putset från filéerna
Dottern och maken åt även potatismos till - jag kände mer för grönsakernaoch tog bara av dem. Så vi köpte några stycken - och idag förbrukades det sista
Gustav Trägårdh, den senaste i raden, har smaksatt sin crème fraiche med dill, vinägeroch svartpeppar, och den använde jag i detta recept, en soppa, eller snarare en soppgryta med fisk ochgrönsaker
Fisk och Skaldjur ⁄ ReceptSkaldjursfond på lyxräkor, grönsakerochvin. Skaldjursfond är nåt som man enkelt gör med grönsakeroch skal från diverse skalade godbitar
Smaka av med lite salt och några droppar balsamvinäger. några droppar vit balsamvinäger. Tyvärr gör bilden inte full rättvisa åt den här rätten, som maken och jag avnjöt i fredags kväll
Tillsätt fond, grädde ochvin. Lägg i grönsaker, pilgrimsmusslor och räkor i tallrikarna. När jag var och handlade idag blev jag så sugen när jag såg allt gott i fiskdisken
Gör i ordning fisk,skaldjurochgrönsakeroch skär dem i lagom stora munsbitar. Doppafiskfiléerna, jumboräkorna, bläckfiskringarna samt grönsakerna ifrityrsmeten och fritera dem guldgula
Sen har jag kokt förslagsvis fisk, purjolök, ärter-majs-paprika från fryspåse. Det är så enkelt att göra en stor sats, frysa in och sen har man i flera veckor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.