Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås och potatismos
Krydda och salta fisken och doppa den först i ägget och sedan i ströbrödet ev. Servera med ris eller potatis, den kalla dillsåsen, kokta morötter och gröna ärter
Vänd fisken i uppvispat ägg och sedan i ströbröd blandat med salt och peppar. Skär fisken i bitar. Blanda potatis, morötter och paprika med olja, salt och peppar i en ugnsfast form
Under tiden kokade jag upp hericon verts och gjorde en "sallad" på gurka, fetaost, ananas, salt och lite chiliflakes =) Maken fick pasta till sin fisk men den hoppade jag
1 Abba Middagsklart Räk & dillsås. Lägg den tinade och avrunna torsken i fyra foliepaket och addera sparris, vaxbönor, tomat, såsen från Abba och lite dillkvistar
PANERAD FISKMED KALL DILLSÅS. Skär fisken i mindre bitar. Smaka av med salt och peppar. Dillsås. Vänd fisken sist i ströbröd blandat med mandel, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.