Vispa upp ägget med en gaffel tillsammans med citronsaft och mjölk. Den absoluta höjdpunkten när paneradfisk, potatismos, kalldillsås och ärtor stod på menyn
Blanda ihop ingredienserna tilldillsåsen och ställ kallt i kylen fram till serveringen. Låt paneringen torka lite innan fisken steks i smör i en stekpanna på båda sidor tills den blir gyllenbrun
Den funkar garanterat lika bra till potatis och en egenpaneradfiskfilé som den gjorde till wrapsen. Låt gärna såsen stå och dra till sig en stund innan servering
Förvara kallttills servering. Den här såsen påminner lite om den man fick i skolan tillsammans med sprödbakad spätta och potatis, men den är inte exakt likadan
Blanda ihop ingredienserna till såsen och ställ kallt i fkylen fram till serveringen. , Stek sen filéerna på medelvärme i en stekpanna på båda sidor några minuter tills de är gyllenbruna
Mitt bästa recept på kall sås tillfisk. Servera till någon god fiskrätt och potatis. ) framtestad till perfektion enligt mig med många underbara smaker ihop
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Här kommer receptet på den kalla räksåsen som vi hade till den pankopanerade laxen. Vi köpte kinamat till middag och ikväll blir det en lugn kväll hemma framför tv´n
När vi bjöd på laxfilé, så gjorde jag en kall räksås till. Såsen passar till all slags fisk. Blanda ihop alla ingredienser och låt gärna såsen stå till sig lite innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.