Kolastekta kaneläpplenmed rosmarin och vaniljglass. Om du inte vill göra egen glass så går det förstås bra att servera den med en kula god, färdigköpt vaniljglass
Något som är väldigt gott är stekta äpplen med kanel och socker. Det kan man väl egentligen para ihop med rätt många tillbehör som glass, grädde eller vaniljsås
Dessa filodegspaket gjorde jag till påsk och har totalt glömt bort att lägga ut receptet här. De kan man äta till frukost, till lunch med lite sallad, som mellanmål och toppen även vid utflykter
Häng med i receptet så ger jag dig tips. Jag vet också att det finns vaniljessenser att köpa, både sötade och osötade om det skulle vara något för digVill du hellre servera vispad grädde till kaneläpplena så vispar du den nu
Denna efterrätt gick dock ner i mig med rasande fart. Servera varma med en klick vispad grädde. Det är inte ofta vi äter efterrätt men i lördags ville jag göra både förrätt och efterrätt och valde då att använda äpplen
Hemmagjord müsliblandning serverad med turkisk yoghurt – smarrig frukost/kvällsmål/mellis. Ja återigen har det varit inslag på nyheterna om de üüübersockrade frukostblandningarna i affärhyllarna
Stek äpplena ett par minuter i en het stekpanna med smör, strösocker och kanel. Häll smet till hälften av formen, täck sedan med ett lager äppelklyftor och häll sedan på resten av smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.