FIKON MED SERANOSKINKA GETOST OCH HONUNG. Jag blev bokad för att göra en trerätters för släkt och vänner och tog med mig mästerkockskolegan Andreas ini köket
Färska fikon med gorgonzola och honungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikoneni ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
Vira en bitskinka runt. Lägg upp på fat och garnera med basilika. 4 st färska fikon. 1100 g kallrökt skinka, skivad. 1basilika1. Skär varje fikoni 4 klyftor och lägg en bit gorgonzola på varje
Skär ett kryss i varje fikon och stick ner en timjankvist. Vispaihopingrediensernatillvinägretten. Servera fikonen med hallonvinägrett och rivenpecorino
Skölj fikonen och lägg dem i en kastrull med sirap, glögg och kanelstång. Dekorera med citronmeliss. Sjud fikoneni lagen tills de är mjuka och lagen simmig
Skär bort skaften på fikonen och dela dem. Kör till en slät massa och forma sedan toppar av smeten. Mixafikonen, smör, mandelmassa, likör och ströbröd i en matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.