Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getost och färska fikon på en frasig smördegsbotten
BAKADE FIKON MEDGETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
4 500 g brysselkål 2 msk smör salt och peppar 1 apelsin 2 msk balsamvinäger (eller fikonvinäger) 1 msk strösocker 4 färska fikon 65 g salladsmix 1 dl valnötter 200 g getost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Sedan toppade jag med prosciutto, getost, körsbärstomater och ruccola. Jag har fortfarande tankarna kvar i Barcelona där jag och Simon promenerade runt i ett ljummet klimat med liv och rörelse runt oss hela tiden
Jag har kombinerat philadelphiaost medgetost, fikonmarmelad, färsk basilika och hackade valnötter. De hade sätt min idé och tyckte den var värd att delas med till andra
Avsluta med lite flingsalt och nymald svartpeppar. Lägg getosten på brödskivorna och ringla honung över osten, strö ev över ströbröd, placera på plåt och sätt in mitt i ugnen
FIKON MED SERANOSKINKA GETOST OCH HONUNG. Jag blev bokad för att göra en trerätters för släkt och vänner och tog med mig mästerkockskolegan Andreas in i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.