Vänd ner dillen och smaka av med salt och peppar. Häll dressingen över potatissalladen och vänd runt. 1150 gram sockerärtor . 11 röd lök . 11 msk vitvinsvinäger . 11 krm svartpeppar . 11 krm salt Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten
Färskpotatis gifter sig med Västerbottensost. Smaksätt med flingsalt och peppar från kvarn. Strö över kapris och getost Jag dekorerade med några salladsblad
Jättegod potatissallad som jag tyckte var riktigt god fast det var med ruccola. Men denna gång gav ruccolan en smak som verkligen passade ihop med övriga ingredienser så det är ett måste i denna sallad
En ny variant får jag förstås uppdatera med och den här gången blir det en ljummenpotatissallad. Det har varit fullt upp i helgen här med födelsedagsfiranden för de två största barnen så allt har gått i ett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.