Skiva rödlöken och hacka vitlöken. Fräs tillsammans med spenaten i olivolja i stekpanna. Smula över den halva grösaksbuljongtärningenoch ta några drag med pepparkvarnen
Paj är gottoch är bra mat som passar till buffér och picknickar. Det var länge sedan jag lagade något med soltorkadtomat, så nu fick det bli en paj tillsammans med feta
Tärna osten. Stöt pepparblandningen grovt. Smula rosépepparn. Dela vitlöksklyftorna. Skär bort två tunna bitar citronskal med en potatisskalare, se till att få med så lite som möjligt av det vita
Ingredienser 2 st röd paprika 1 st gul paprika 0,5 dl olivolja 0,5 st röd chili , finhackad 2 msk persilja , finhackad, fryst går bra 0,5 st Rödlök , finhackad 1 klyfta(or) vitlök , finhackad 0 salt Köp receptet
Aubergine är gottoch helst äter jag den i gratänger, melanzane alla parmigiana eller i ratatouille. I dagens recept har jag gjort en gratäng och blandat även i feta och persilja
Många av er har kanske hört talas omoch kanske till och med testat så kallade Keto-bollar. Man kan väl säga att det är en variant på havrebollen fast anpassad till strikt LCHF och att det helt enkelt är en fet liten boll full med energi som du kan förvara i kylskåpet och mumsa i dig innan träningen eller till en kopp kaffe eller lite när helst du vill
* Häll på olivolja så att det täcker osten. * Skriv på burken när osten är färdig att användas. 3 tsk finrivet citronskal. 13 vitlöksklyftor i tunna skivor. 11 msk rosépeppar. 1Olivolja. 13 tsk finrivet citronskal Tärnad feta , ca 200 g 3 vitlöksklyftor i tunna skivor 2 tsk timjan 1 msk rosépeppar 1 - 2 lagerblad Olivolja* Varva ost, citronskalochkryddor i en fin glasburk. * Låt stå i 14 dagar, då kommer kryddningen fram bäst
Färsbiffar fyllda med fetaost är väl gammal skåpmat egentligen, men att jag gärna gör det omochom igen beror ju på att det blir så himla gottoch saftigt
Vi har experimenterat med probiotika för att göra vegansk yoghurtochost. Probiotkan ger den där syrligheten som man kan sakna om man tillexemel gör "yoghurt" på endast cashewnötter eller något annat
Oftast bakar jag söta muffins, men matmuffins är också väldigt goda. Dessa passar bra till soppaoch är enkla att ta med till jobbet eller på skidutflykten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.