ber så mycket om ursäkt att detta stora fel smugit sig in. Har blivit uppmärksammad på att i bokens kanelbullerecept så står det 150 gram smör, det ska ju vara precis som i de flesta andra bullrecepten 50 gram
Har ni varit så duktiga att ni varit och plockat jordgubbar, så är det här receptet perfekt för er. Har ni inte hunnit med det eller bara inte orkat, så är det här ett recept för er också
3 dl vetemjöl,125 gr smör eller margarin,3 msk vatten. Grädda 30-40 minuter, tills äggstanningen stelnat. Låt såsen stå kallt minst 30 minuter före servering. 3 dl mjöl, 125 gr smör, 0,5 dl socker. 3 st ägg, 2 dl råsocker, 0,5 dl mjöl, 1 st saft och rivet skal av en citron
Vad gör jag för fel. Ta reda på hur många kalorier du behöver för att bibehålla din nuvarande vikt och minska detta med 300-500 kalorier. Gå absolut inte under 1200-1300 kalorier, det finns ingen anledning att svälta för att gå ner i vikt. 1 dl (35g) havregryn. 3. 377 kcal. 32 g protein. 1 dl (35g) havregryn. 377 kcal. 32 g protein
3/4 dl paprikapulver. Blanda ned potatis, morötter, rotselleri och kålrot i grytan och sjud under lock ytterligare 30 minuter, tills rotfrukterna är mjuka. 3/4 dl paprikapulver
Lite 80-tals är väl aldrig fel. Skär köttet i 2–3 cm stora bitar. Dela, kärna ur och skär paprikan i 3 cm stora bitar. 3-4 dl vitt vin. 32. 329,1. 348,1. 634-0. 633,1. 338,20. 513,9. 1 vitlöksklyfta 3-4 dl vitt vin
När fläskpannkakan ser ut som ett månlandskap och nästan slår i taket på ugnen är något fel. När fläskpannkakan ser ut som ett månlandskap och nästan slår i taket på ugnen är något fel
Ibland är det tur att man gör fel. jag hade ju tänkt fel. Vi brukar frysa ner älgfärs i 5-hg-påsar men i fläskfärspåsarna är det bara 3 hg. Julköttbullarna som blev rätt trots fel1 kg älgfärs6 hg fläskfärs4 dl mjölk3 dl ströbröd3 msk potatismjöl1 msk dijonsenap1 dl kalvfond1 st gul lök, riven3-4 tsk salt3 tsk svartpepparBlanda ihop mjölk, ströbröd, senap, kalvfond, lök, salt och peppar i en bunke. 3 dl ströbröd. 3 msk potatismjöl. 3-4 tsk salt. 3 tsk svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.