Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning. Receptet har jag lagt ut tidigare men ni behöver säkert en påminnelse
Nu ska du röra om i saften två gånger om dagen i åtta till tio dagar. Den blir aldrig riktigt stenhård och därför kan man enkelt skopa upp så mycket saft man vill ha, direkt ur frysen
Den har verkligen gett mig massor av frukter i år, kan rekommenderas. Man kan givetvis även använda sig av stevia strö om man vill det, det ska jag nog testa nästa gång
Ett tips är att gör pajdegen på dinkelmjöl (fullkorn) så hardu fått ner GI värdet på pajen direkt. Om du är sugen på att göra pajen, som även skulla passa utmärkt till vilt, så hittar du receptet nedan
Kommer uppdatera hör om hur det går och även recept och bilder så ni kan följa med på resan. Jag började min allra första viktnedgång med pulverdiet men kände att det var inte för mig jag gick omkring och var småhungrig helatiden och det blev så jobbigt tillslut
Om du inte har färdig blomkålspuré börja med den. Lite sneaky men Vera märker ingen skillnad i varken smak eller utseende och jag kan känna mig nöjd med att hon får i sig extra nyttigheter
Har ni tröttnat på färdigköpt och samma gamla glasmästar-lök-dill-senapsmodellen kan ni testa den här – en ganska experimentell variant med en asiatisk touch
Måste meddela förlaget detta och hoppas på att man kan ändra vid tilltryckning av fler böcker. ber så mycket om ursäkt att detta stora fel smugit sig in
Förresten, visste du att mortelstöten också heter pistill. Här är de båda skålarna med kanelkryddade äppelskivor som inte frästs längre än att de hade kvar en del av sin späst
På tal om våren – hardu gjort granskottssirap någon gång. Det är hur lätt som helst, det enda du behöver är granskott, socker och några veckor i ett soligt fönster…
Jag inväntar en läkartid i slutet utav veckan och hoppas att livmodern endast planerar en karriär som elitgymnast lagom till förlossningsdatum och att den inte fått för sig något annat trams
Ja i alla fulla fall så ha vi haft fullt upp helaveckan. Sen så undrade han varför i hela friden jag inte kunde göra den sås jag alltid gör till lax (creme fraiche, rom, dill, persilja och gräslök) och varför skulle jag he lök i såsen om jag nu gjorde nån ny variant, det va ju skit äckligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.