Sedan hade jag köpt en flankstek på 700 g den pepprade och saltade jag och penslade med Verlaque Wild Honey Balsamico. Mot slutet sänkte jag värmen till 165 grader så jag kunde sätta in flanksteken 15 minuter för efterstekning
Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen. Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet
Flankstek med gräddig sås2 port300 g flankstek4 sharlottenlökar2 dl grädde1 dl vitt vin1 msk fransk senapsmörlite köttbuljongtärningSkiva köttet och stek i smör. 300 g flankstek
Vi tänkte att vi skulle slå ett slag för flanksteken. Det känns som en väldigt underskattad del och med tanke på priset och vad som kan åstadkommas är flankstek rena kapet
Servera den grillade flanksteken med ungsrostad potatis & grillsmör. Grillad flankstek med grillsmör 15 propoints2 portioner. 1 bit flankstek (ca 400 gram). Grillad flankstek med grillsmör 15 propoints. 1 bit flankstek (ca 400 gram)
Skär pancettan i 1/2-centimetertjocka skivor, dela halloumin i skåran. Grilla pancettan 6-7 minuter, vänd ofta eftersom fettet droppar ner och det lätt börjar brinna
Måndag igen och vi är lediga. -) Dagis/fritids är stängt så det blev en dag hemma. Vi ska snart åka iväg en sväng till en lekplats nere vid havet men först tänkte jag visa lite bilder ifrån lördagens mixed grill
Vi kör vidare med grillningen, man lär så länge man lever och det blir bättre och bättre. Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen kom solen
Yield. 8st. Vegetariska miniburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs. Servings. 4. Cook Time. 80 Min. Hamburgare med saffranspicklad schalottenlök, citronmajonnäs och serranoskinka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.