Blanda allt till såsenoch låt den stå kallt en stund. Blanda ihop allt och förvara kallt. Idag har solen strålat hela dagen, varmt har det varit också så det blev en sväng till Hampetorp, vi tänkte sola och bada på piren men när vi kom dit blåste det och sjön kylde ner luften rätt mycket så vi åkte hem igen till värmen på altanen
Pumpasoppa med bacon, äpple och trattkantareller. Cowboygryta med köttbullar och grönkålschips. Fröyalax med kokosmjölk, sjögräsnudlar och flowerspouts
En supergod och snabblagad kallsås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk. Låt stå en stund i kylen så får smakerna dra till sig ochsåsen blir godare
Servera fisken tillsammans med kokt potatis, inlagd gurka och den kallasåsen. Tror egentligen inte på att fasta men eftersom både jag & min man inte får önskvärda resultat med viktminskningen just nu så tänkte vi ge kroppen en chock och det funkar
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Häll såsen över kycklingen och låt allt puttra ihop i ugnen. Salta och peppra. Nu använder jag mig av väldigt mycket cream fraiche då jag skulle göra matlådor men ni kan ju göra mindre sås om ni vill det
Häll såsen över kycklingen och låt allt puttra ihop i ugnen. Salta och peppra. Nu använder jag mig av väldigt mycket cream fraiche då jag skulle göra matlådor men ni kan ju göra mindre sås om ni vill det
Kallsås med parmesan, vitlök, citron och basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kallasåser, nämligen fetaostsås med citron och basilika (se här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.