Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Garnera med dragon. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
De är inte särskilt vackra men jag hoppas att det är tillåtet att göra muffins utan att toppa dem med frosting, silverkulor, kristyrblommor, flaggor och strössel
Bara att späda med vatten om den blir för stark när du väl ska tina och använda skapelsen. Skrovet som blir över samt vingspetsarna sköljer du av ordentligt i kallt vatten och lägger i en stor gryta
Det är NÄSTAN så att det blir lite för mycket av grilltips nu. Den här mängden chimichurri räcker till att marinera fyra fläskkotletter i - plus att det blir lite över i en skål för den som vill hälla lite sås över sitt kött när det är tillagat
Idag är det bara tisdag ochjag tänkte laga en rätt på min sons favoritkött. Det låter så uttjatat, men jag saknar det tunga rödvinet, grytan och den värmande brasan
Som tillbehör stekte jag tjocka skivor av blomkål i smör och gjorde ett lite annorlunda vitlökssmör. Till den här middagen tog jag de tunna revbenen och kryddade med bara örtsalt och vitpeppar
När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
Färsk fisk blir bäst i dessa goda ”Wallenbergare”. Kör laxen för sig i matberedaren, lägg i samma skål som torsken och rör ner äggulor, chilisås, gräslök och smaka avmed salt och peppar
När jag ändå var igång och mixade ihop en rosaskimrande och läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilket visade sig bli en krämig och lagom söt solgul historia
1 lime, saft och cest. 1. Dela kycklingen i valfria bitar. 2. Blanda alla ingredienser till marinaden. 3. Marinera kycklingen i minst 2h, helst över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.