Tillsätt dessa i en skål med crème fraiche och majonnäs. 0,25 st gul lök, medelstor. 1 st äpple, sött 0,25 st gul lök, medelstor 2 dl crème fraiche 1 dl majonnäs 0,5 dl pepparrot, riven 1 tsk honung 1,5 msk ajvar salt efter smak
Du behöver inte vara rädd att den ska bli för stark utan slösa gärna med goda pepparroten. Pepparroten ger en rivig styrka som passar väl i denna sötsyrliga sås
Du behöver inte vara rädd att den ska bli för stark utan slösa gärna med goda pepparroten. Gör så här. Pepparroten ger en rivig styrka som passar väl i denna sötsyrliga sås
Tillsätt korven och låt den fräsa med. Här är ett recept på en italiensk falugryta som är mycket god. Späd med buljong och tillsätt pressad vitlök, tomater med sitt spad och pesto
Inspirerad av lunchen från Kils slakteri på Smaka på Värmland i lördags var jag ju bara tvungen att prova på att göra en pepparrotssås till gårdagens middag, kebab i pitabröd med diverse grönsaker
Strimla korv och grönsaker, fräs det i en stekpanna och krydda med salt och grovmalen svartpeppar. Rör ihop den väl kylda bearnaisesåsen med crème fraiche
Prova med sticka. Servera med ett mustigt fullkornsbröd och en god ost. Skala potatisen. Skär potatis och falukorv i 1/2-centimeter tjocka skivor och lägg i en gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.