Jo, det ska jag ta och tala om för er. Vad jiddrar hon om nu, slånbär-vad är det. Sist men inte minst ska jag även besvara frågan, när kan man plocka bären och hur ska det vara i konsistensen
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch ochkom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Vår ena tjej, som lärde sig älska sötad yoghurt på dagis, har tjatat sig blå i flera år för att vi ska köpa hem den, men eftersom de andra barnen för länge sedan accepterat och gillat den syrliga naturella yoghurten har vi inte velat gå henne till mötes
Jag använder ju som ni vet mycket proteinpulver när jag bakar och trots att de flesta nu för tiden har en eller flera proteinpåsar hemma (framförallt ni som tränar) så är det många som inte riktigt vet vad det är man ska köpa och varför
Just ägg är så himla varierbart, ochdessutom går det snabbt att laga. En omelettwrap skiljer sig inte så mycket från en vanlig omelett, förutom att den är väldigt mycket tunnare
Det är förstås ett vanskligt ämne att skriva om, det blir lätt att folk tycker att man försöker predika somom man hade alla svaren, men vi tänkte ändå försöka dela med oss av lite tankar samt de tips och idéer kring temat som vi har, också för att kanske få höra om andras tankar, tips och idéer
Det var somom jag hade behövt glasögon under flera år och att jag äntligen satte på mig dem. Detta för att inte förstöra näringen i maten som det gör till viss del när man hettar upp maten
Låt stå och dra under tiden som du påbörjar smeten. Efter ett kaktips på saffransdrömmar ifrån en av mina favoritbloggar (Doft och smak), valde jag att göra ett storbak med en egen tvist
Om man tränar mycket behöver man mycket bra mat, men vitaminbrist är väldigt ovanligt ochförekommer i princip inte om du äter en balanserad och varierad kost
Tack alla somkomoch de vänner som ställde upp att rodda med allt praktiskt. Tack också till Risenta som sponsrade eventet med riktigt fina goodie bags som bl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.