Förrätt: Calamari och sötsur sås  Varmrätt: Torskryggsgryta med smak av ajvar!
UnderbaraHem
UnderbaraHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Friterade calamari
  • Sötsur sås
  • 1 röd chili
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 dl chilisås
  • 2 msk risvinäger
  • 1 msk strösocker
  • 1 msk majsstärkelse
  • 1½ dl vatten
  • 1 krm salt
  • 6 st bitar
  • 1 msk smör
  • 2 dl kokbar crème fraiche
  • 1 dl ajvar
  • 200 gram fryst bladspenat
  • 150 gram skalade djupfrysta räkor
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.