Följ mig gärna på Instagram @millashalsoblogg och Twitter @millafunderar Lövbiffgratängmedädelost. I går gjorde jag en riktigt god lövbiffgratäng original receptet kommer från Hemmets Journal ,men jag gjorde lite ändringar, så här kommer min variant
Krydda med salt och peppar. Stek dem på medelhög värme och krydda dem ev lite till. Lägg de färdiga biffarna i en form och täck med folie så att de håller värmen
Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Lax medädelost i ugn. Skär en skåra längst med mitt i varje filé, skär inte igenom. 2 bitar laxfilé utan skinn + ädelost. Lägg bitar av ädelost i fickorna och ställ in i 200 graders ugn, ca 15 minuter
Gillar du inte ädelost så prova med feta eller chévre. Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
Så här gör jag mina klyftpotatis med rödlök och rosmarin. Det som också är bra med klyftpotatis förutom att de är himla goda är att de passar lika bra till en fiskbit som till kött, en fördel hos oss där vi ofta äter olika
Mixa soppan slät med mixerstav. Låt koka upp och krydda med salt och peppar. Värm en stekpanna med lite olja i och sedan steker du quesadillan på båda sidor tills den får lite färg och osten smäl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.