Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Jag föredrar ris eftersom det tar upp spadet bättre. Eftersom det är snabbmat vi talar om, fuskar jag och tar en hel flaska fond av märket vars namn även beskriver en dryckesbehållare som gör att man får i sig dryck extremt snabbt
Mina ägg, som jag köper av en kompis, är dessutom värpta av lyckliga hönor som kaxigt sprätter omkring i det fria och mumsar i sig grönska, så gulorna gör skäl för sitt namn och lyser som solen själv
Då åkte köttfärsen i soporna (den luktade märkligt) och jag fick dessutom överge matlagandet för att panikköra tillbaka till jobbet på grund av datorstrul
Eftersom vi går på en i Ur och Skur-förskola där man inte serverar frukost så existerar liksom inte riktigt alternativet att låta barnen hoppa över frukosten hemma
Jag har gjort en steg för steg beskrivning på hur man gör nallen. Fäst den på nospartiet. Han stod och torkade så fint på min köksbänk och förgyllde den tid jag spenderade i köket att jag har funderat på att göra en likadan som får pryda mitt kök
Som avslutning delade vi på en fläsksida i ångad vetebulle eftersom jag hade läst på tripadvisor att det var så många som tyckte att den var jättegod men den var inte riktigt i vår smak - den var helt okej men inget wow
Billig vardagsmat,Frukost & mellanmål,Glutenfria recept,Julmat. Oftast blir det efter maten, när jag redan ätit både julbord och ansenliga mängder julgodis, varför jag sällan äter särskilt mycket ris à la Malta
Så här kommer farmors recept på snoddas, kärleksmums eller vad du nu kallar dem för. Jag har kommit över en raritet, nämligen min farmor och min farmors mors gamla bakbok
Häng med här på bloggen för mer tips och inspiration och även på min Facebooksida. Ändå är det många gånger så förbaskat svårt att ta sig dit - till sängen
Jag får dock känslan att vinet är en aning i utförsbacke, även om det precis börjat, körsbären är lite syltiga och en lite sherrylik smak letar in efter att vinet fått lite syre och eftersmaken är förhållandevis kort
Det finns många recept på tråkiga frukostmuffins men det finns också riktigt lyckade varianter. Jag brukar ofta göra den här typen av portionsomeletter när vi ska på vandring eller utflykt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.