KorvfärsFjälstern fylls med korvfärs. Äntligen har jag gjort hemmagjord korv. Innan "korvproduktionen" satte igång kände jag att jag behövde göra lite research först
Har du några bloggtips att dela med er av. Jag tänkte att jag inte följer speciellt många bloggar, men när jag gick igenom min lista i Bloglovin’ visade det sig att det visst var en hel del
Chévreost på vit brödsnitt med en sträng hjortronsylt över. Oxfilé med Päron- och Gorgonzolafyllda CanneloniOxfilén1,5 kg oxfilésalt och pepparKlappa in saltet och pepparn i oxfilén. Päron- och Gorgonzolafyllda Canneloni250 g färska lasagneplattor140 g gorgonzola, tärnad, 8 päron, tärnade, 3 dl créme fraiche, salt och peppar, 5 dl matlagningsgräddeBlanda samman osten, pärontärningarna, creme fraichen med salt och peppar. Täck plattorna med matlagningsgrädde och grädda i 175 grader C i cirka 45 minuter
Som jag skrev om igår, bordet var dukat i sprakande höstfärger med servetter i samma nyanser. Vitt bröd med en klick färdigköpt isahavsröra, två skivor avocado och några av benen från krabban
Nu har jag nämligen fått en profil på deras sida och ni kan följa mig på MyTaste, där jag skapat kokböcker med de flesta av mina recept (kategoriserade såklart) och jag lägger till fler och fler recept hela tiden
Placera potatisarna med den oskivade sidan nedåt på en plåt. Stöt sönder rotfrukterna med en elvisp. En riktigt trevlig kväll för samtliga familjemedlemmar
Här nedan följer receptet på dumle kakorna. Tråkigt väder idag. Då passade jag på att baka. Funderade lite och det blev självklart dumle kakor och sylt kakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.