Ja kanske med tillbehör… Jag serverade en vispad vanilj- och kardemumma glass, galet gott. Häromkvällen satt jag och funderade på vad jag skulle kunna hitta på med alla fina äpplen jag har hemma och då slog det mig hur mycket ni tidigare gillat min ”Micro-kladdkaka” - varför inte göra en mini-äppel-Micro-paj
Först hade jag pajen au naturell, men tänkte att det ändå piffar upp rejält med något på så det blev rostade kokosflakes, jordgubbar och resterna från rabarberstängerna
Rabarberpaj medenkelvaniljsås. Låt pajen bli ljummenoch ha kall vaniljsås till. Blanda socker, vanilj och potatismjöl, rör ner detta i rabarberbitar, fördela i botten av pajskal
Som fyllning gjorde jag ensnabboch kanske inte så lyckad chokladmousse menäven om den inte var som godast på söndagen så lovar jag att den, tillsammans med tårtan, var helt oemotståndlig på tisdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.