För att sedan få två delar i samma storlek så tryckte jag ut hälften i en form, med bakplåtspapper under så att jag kunde lyfta upp det sedan, sedan så la jag nytt bakplåtspapper och tryckte ut andra halvan
Avsluta med att ta upp degen på mjölat bakbord och knåda till en slät deg. Naturligt glutenfria mjölsorter suger åt sig mer vätska – därför är det klokt att börja med den lägre mängden mjöl
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Servera pajen i tallrikar som den är eller med en kula yoghurt eller (vegan)glass på toppen. Med tanke på att vissa i familjen inte gillar att äta fika för ofta får jag hejda mitt bakande och när vi väl fikar tillsammans blir det istället att vi köper något gott
Blanda mjölet med kakao ochvaniljpulveroch rör ned i smeten. Det kan man nästan förstå, för finns det något godare än en riktigt kladdig och chokladmättad skapelse, som man sedan kan njuta av tillsammans med färska bär, glass, grädde av olika slag, eller något annat som man tycker om
Saftiga, med smakrik choklad och krämig topping är ju bara för gott. Alltså detta är det bästa receptet du kan hitta på mocha cupcakes och det som är ännu bättre, de är helt glutenfria
Servera med hallon och ev kokosgrädde. Låt svalna och förvara i kylen. 1 dl kokosolja1 dl kakaosmör2-5 msk stevia200 g viviani choklad 92%2 msk kakaoSmält smör, choklad och olja över vattenbad och blanda i resten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.