Har gjort många olika vaniljsåser genom åren och denna slår det mesta. Den blir frasig och god. Här har jag gjort en paj med cookiesmak med pekannötter i pajdegen
Eftersom man har degen i kylen ett tag innan man lägger på den på rabarbern och sätter in i ugnen så blir den sådär knaprig med stora bitar, precis så som man vill ha sin smulpaj
Så igår slängde jag ihop en knäckig jordgubbar- ochrabarberpajoch en hallon och blåbärspaj. Pajerna med tillbehör gick hem hos gästerna och faten länsades och mamma ville sörpla vaniljsåsmed sugrör
Jag googlade efter recept på rabarberpaj, och hittade otippat vad jag sökte på Linda Skugges blogg. Fördelen med att grilla är att man sitter ute och äter
Lättlagad och fantastiskt god rabarberpajmed knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
Blanda kokosmjöl, mandelmjöl och sötning med smöret. Recept Lchf Smulpaj med rabarber. Hacka rabarbrestjälkarna i bitar och koka i några minuter, häll sedan över dem i en pajform
Vispa grädden och servera rabarberpajenmed vispad grädde. Tillsätt smöret och finfördela det till en smulig deg för hand med fingrarna, med en gaffel eller med elvisp
Ingredienser Portioner. 6 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 krm vaniljsocker 125 g smör 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl ljus sirap smör till formen Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.