Så igår slängde jag ihop en knäckig jordgubbar- ochrabarberpajoch en hallon och blåbärspaj. Pajerna med tillbehör gick hem hos gästerna och faten länsades och mamma ville sörpla vaniljsåsmed sugrör
Vår absoluta favorit när det gäller vaniljsås är en som vi haft med här i köket några gånger tidigare, men den tål absolut att upprepas och få stå i strålkastarljuset fler gånger
Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Ta ut och låt svalna och servera tillsammans medvaniljsåsen. Dela vaniljstången och skrapa ur kärnorna, koka både stång och frön med mjölken och grädden
När du är klar är det bara att klicka i chokladpuddingen ochvaniljsåsen i glasen med en matsked. Börja med chokladpuddingen och följ anvisningarna på paketet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.