Vad passar bättre som efterrrätt i hösttider än äppelpaj. Täck med smuldegen. Den här varianten är enkel att göra och väldigt god, äpplen i botten och ett frasigt havretäcke ovanpå
Det frasiga brödtäcket gör man lättast i en matberedare med kniven monterad. Börja med vitlöken. Servera med kokt potatis, broccoli och Kelda fisk- och skaldjurssoppa som sås
Det frasiga brödtäcket gör man lättast i en matberedare med kniven monterad. Börja med vitlöken. Servera med kokt potatis, broccoli och Kelda fisk- och skaldjurssoppa som sås
Servera fisken med kokt potatis, citronsås och haricots verts. Tina fisken om den är fryst. Skär fisken i portionsbitar och lägg den i en ugnsfast form
När vi grillade igår så gjorde jag ugnsstekta tomater med ett frasigt täcke som tillbehör. Finfördela brödet, blanda i persiljan, vitlöken, olivoljan och krydda med peppar
Servera med glass eller vaniljsås. Skala, kärna ur och dela äpplena i klyftor. Sätt dem i en ugnsform. Smält smöret och rör ner sirap, socker, havregryn och mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.