Stort och gott ljust bröd med en del dinkel. Det här brödet reste sig bra så det blir stora skivor. Vill man hellre grädda brödet på morgonen går det säkert bra att jäsa det tolv timmar till i kylskåpet
Och en kanelbulle eller tre. Upp med handen om du ska äta kanelbulle idag. Varje år den 4. e oktober är det ”Kanelbullens dag”, lite gulligt tycker jag att kanelbullen har en helt egen dag i almanackan
Jag läste ett reportage i DN Lördag igår om kakbak utan kolhydrater. Jag blev lite frestad av alla godsaker jag hittade i lördagens inslag, och på bilderna kunde man inte ana att de inte innehåller ett spår av varken vitt socker eller vitt mjöl
Ett bra inlägg om det kan du hitta hos Kostdoktorn. 2 är populär och följden av det är att man ser fler och fler som vänder tillbaka till lightprodukter, fettsnåla alternativ och all den skräpmaten som kan höra därtill - detta för att kunna äta så stor mängd mat som möjligt och samtidigt få i sig så lite kalorier det går. 2 är populär och följden av det är att man ser fler och fler som vänder tillbaka till lightprodukter, fettsnåla alternativ och all den skräpmaten som kan höra därtill
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Ett nyttigare val - recept på kärleksmums utan vitt mjöl och socker. Nu har jag samlat i hop mig till att dela med mig av ett tidigare utlovat recept på de något nyttigare kärleksmums jag bakade i förra veckan
Greetings from Pennsylvania. Vi har just ätit frukost och ska snart ta en promenad innan vi ska åka till bondens marknad och köpa mat till kvällens middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.