"Ettsaftigarevörtbröd". Ni tror väl inte att jag nöjer mig med att baka ett slags vörtbröd. Därför bakade jag även ett annat, lite mer komplicerat recept
Om inte vill jag slå ett slag för detta recept som jag gjorde till Snellmans hemsida i höstas. Allt i ett middag med saftig fläskfilé och en fräsch citronsås som du enkelt rör ihop av spadet som blir över
Vänd sedan upp den på ett fat. Efter julen sjunker jag ihop som en dåligt gräddad petit choux. Allt det där som många avskyr med november – mörkret, kylan, vätan, grådasset – hinner ikapp mig först när pepparkakorna är uppätna och granen sönderbarrad
Använd gärna elvisp som du kan använda genom hela detta recept. Sedan kan man om man vill stjälpa upp den på ett fat och lägga formen över och låta svalna
Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.