Ett frestande restinlägg
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Frestelse på julskinka, 4 pers
  • 1 kg mjölig potatis
  • 3 gula lökar
  • 4 vitlöksklyftor 250 g putsad, fintärnad överbliven julskinka
  • 1 grönsaksbuljongtärning 2 dl vispgrädde
  • 2 dl mjölk
  • salt och svartpeppar
  • en rejäl klick smör
  • 1/2 dl ströbröd, gärna panko
  • Grönkålssallad med vinteräpple och valnötter, 4 pers
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 tsk honung
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 3 msk olivolja
  • salt och nymald svartpeppar
  • 200 g färsk grönkål
  • 2 röda vinteräpplen
  • 1 liten påse valnötter, ca 20 st kärnor från 1/2 granatäpple
  • Rosta valnötterna i en torr järnstekpanna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.