Jag går i valet och kvalet om jag ska börja äta nyttigt igen. Ha ha, låter ju illa. Precis som om jag äter snabbmat varje dag och frossar i kakor och godis mellan målen
Och gärna något tillbehör, som här till exempel med rejäla bitar av frästa champinjoner. Fyllningen är en härlig mix av sådant som är bland det godaste jag vet
Då kanske du får krydda lite extra eftersom tofun inte är lika smakrik som get/fårosten. De passar också som liten kvällsrätt, med lite extra sallad och kanske ett glas vin - inga pekpinnar där inte
Relativt snabbt fixat, det är fyllandet som kan ta lite tid men det är det värt. Du har väl inte glömt bort stekpannan helt och hållet i dessa grilltider
Så ska jag försöka fixa till en kategori med bål, only for you Jake. Jag fick frågan för ett tag sedan varför jag inte har några recept på bål på bloggen
175 g smör1 kuvert saffran (1/2 g)2 ägg3 dl strösocker1 ½ dl mjölk1 tsk fiberhusk2 tsk bakpulver1 ½ dl mandelmjöl (70 g)1 dl potatismjöl (80 g)2 ½ dl glutenfri mjölmix, t ex Semper fin mix (150 g)
Tillsätt smöret och mixa ganachen slät med en stavmixer. Men alltså, vad är det för knasigt väder. Ena stunden är det vårvarmt och solen skiner och nästa morgon vaknar man till ett mindre snöoväder
Skär köttet i bitar, ca 2x2 cm. Gör så här. Bryn dem i smör i en stor gryta. Salta och peppra. Tillsätt vatten så det nästan täcker köttet, lagerblad, vitlök och buljongtärning
Dagens hittepåmat. 3 portioner 1 paket bacon 1 gul lök broccoli, hm ca 200 g kanske. En bunt frysta eller en hel färsk 2,5 dl matlagningsgrädde 1 dl parmesanost salt peppar en näve bladspenat Dela baconet i bitar och grovhacka löken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.