Jag jobbar som sjuksköterska och ska efter nyår börja jobba med barn, något jag drömt om länge. ) Fritiden spenderar jag mest med familjen och givetvis en hel del i köket
800 g entrecôte salt svartpeppar. Bearnaisesås1 förp dragon i vinäger 400 g smör 2 bananschalottenlökar 0,75 dl vatten 4 äggulor 0,5 kruka persilja salt vitpeppar tabasco
Det är entrecôtenmed pommes och bearnaisesås. Till det valde jag noggrant ut mina tillbehör som blev parmesan och örtslungad ruccola samt en chili- och mangosalsa med koriander
Mumsfilibabba med lite smör, ost, skinka och grönsaker . Kommer säkert komma många LCHF recept på bloggen framöver, måste trimma till oss lite inför vår turkiet semester i höst
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Då passade det ju utmärkt att testa att göra en vitkålsgratäng till köttet som jag stekte och passade även också på att använda upp bearnaisesåsen som blev över från lördagens middag
Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.