Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form
Blanda crème fraichen med matgrädden och purjon. Krydda med salt och citronpeppar. Om man inte blandar purjon medcrème fraichen så blir den rosafärgad men är dock ätbar
Blanda crème fraichen med matgrädden och purjon. Krydda med salt och citronpeppar. Om man inte blandar purjon medcrème fraichen så blir den rosafärgad men är dock ätbar
Den är enkel men väldigt uppskaddad. olivolja att stek med. olivolja att stek med. Hittade denna på jennys matblogg och gjorde den oxå som förätt på nyår
Börja med att skiva champinjonerna och kantarellerna och småfräs dem tills all vätska är borta. Strö över vetemjöl över den färdigstekta svampen och tillsätt grädde, fond och crème fraiche, salt och peppar
Add crèmefraîche, lemon juice, vanilla and almond extracts, and pureed blueberries and mix until even in color and no white streaks remain (remember to scrape the bowl again
Serve immediately. Mycket enklare än så här blir det inte. Få ingredienser och du får en smakrik pasta. Om du vill kan du göra din egen pesto, men det är inget måste
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.