Men nu till receptet – idag gjorde vi en ganska enkel variant med rätt så billig ”topping”, men man kan ju göra den betydligt lyxigare (och dyrare) med tex parmaskinka, rökt lax och handskalade räkor på – välj själv
Blanda crème fraichenmed matgrädden och purjon. Krydda med salt och citronpeppar. Om man inte blandar purjon med crème fraichen så blir den rosafärgad men är dock ätbar
Blanda crème fraichenmed matgrädden och purjon. Krydda med salt och citronpeppar. Om man inte blandar purjon med crème fraichen så blir den rosafärgad men är dock ätbar
Till den så blev det en klassiskt smörstekt toastmed lite löjrom, cremefraiche och lök. Och under tiden soppan är på väg att bli klar så steker du några toaster i smör och kryddar dem med lite havssalt
Börja med att skiva champinjonerna och kantarellerna och småfräs dem tills all vätska är borta. Strö över vetemjöl över den färdigstekta svampen och tillsätt grädde, fond och crème fraiche, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.