1600 g
fryst fisk 1 purjolök 1 burk crème fraiche, 2 dl 1½ dl matgrädde Salt CitronpepparHalvtina fisken och lägg den i smord ugnsform. Krydda med salt och citronpeppar. Skiva purjolöken. Blanda crème fraichen med matgrädden och purjon. Bred ut detta över fisken och stoppa in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter tills fisken är färdig. Om man inte blandar purjon med crème fraichen så blir den rosafärgad men är dock ätbar.
Blanda crèmefraichenmed matgrädden och purjon. Krydda med salt och citronpeppar. Om man inte blandar purjon medcrèmefraichen så blir den rosafärgad men är dock ätbar
Torskfilé, smaksatt crèmefraiche och lite riven ost över är allt jag behöver. Vid middagsbordet satt ungarna mest och skrattade åt varandra, medan vi vuxna åt av fiskgratängen och suckade över alla gröna ärter som vi (okej, Daniel) skulle behöva städa upp från golvet
Häll i crèmefraiche. Det är helt enkelt förbannat gott ihop, till exempel i en fiskgratäng. Jag skulle ställa en hyfsat enkel form med fisk på bordet, en rätt som skulle skicka oss mätta och nöjda i säng efter en dag i den här konstiga världen
Rör samman crèmefraiche, ost och kryddor, smaka av. En fiskgratängmed tacokryddor borde ju vara ett av de bättre sätten någonsin att få till och med den mest inbitne fiskvägraren att äta en bit firre, i alla fall med tanke på hur poppis just tacos faktiskt är i vårt avlånga land
Rör ihop crème fraîche, grädde, fond och caviar i en bunke. snabb fiskgratäng,. Här kommer ett middagsrecept på en snabb och smidig fiskgratängmed pressad potatis till som är klar på 30 min. 2 pkt fryst torskfile à 400 gr st3 dl lätt crème fraîche 2 dl grädde 2 msk hummerfond3 msk caviar från tub1 knippe dill SaltFinmalen vitpepparPressad potatis MorotsstavarGör såhär. 3 dl lätt crème fraîche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.