Enkel fiskgratäng med crème fraiche
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fryst fisk
  • 11 purjolök
  • 11 burk crème fraiche, 2 dl
  • 11½ dl matgrädde
  • 1 Salt
  • 1 Citronpeppar
  • 1600 g fryst fisk 1 purjolök 1 burk crème fraiche, 2 dl 1½ dl matgrädde Salt CitronpepparHalvtina fisken och lägg den i smord ugnsform. Krydda med salt och citronpeppar. Skiva purjolöken. Blanda crème fraichen med matgrädden och purjon. Bred ut detta över fisken och stoppa in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter tills fisken är färdig. Om man inte blandar purjon med crème fraichen så blir den rosafärgad men är dock ätbar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.