Jag älskar tex-mex (som ni kanske har märkt) och det bästa med ViktVäktarna är att jag kan fortfarande äta det jag älskar – bara i måttliga mängder och/eller i andra former
Fyll pitabröden medköttfärsröran och servera med crème fraiche blandat med sweet chilisås. Pojkarna brukar få sina pitabröd med köttfärsfyllningen och Max hamburgerdressing istället för sweet chiliröran
Servera med den picklade rödlöken, färsk koriander och en grönsallad. Fräs allt på medelvärme i 10 minuter. Dela upp fyllningen så den räcker till 6 tortillabröd, ta fram en ugnssäker form och häll lite av såsen i botten, lägg i rullarna och häll resterande av såsen över, lägg på riven cheddarost och smular över med fetaost/salladsost. Fräs allt på medelvärme i 10 minuter
I förra veckan lagade jag Enchiladas och den rätten mottogs med lovord av kidsen. Båda två älskade rätten och två dagar senare föreslog de båda två vid olika tillfällen att vi skulle äta Enchiladas till middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.