vitlök och persilja). Enbillig pastagratäng (och god. Jag hade också kvar lite av en svampstuvning som fick åka med i gratängen (jag slänger aldrig mat, det går alltid att hitta på nån ny kombination), menden står inte med i receptet
Svenskvitkål är bra och billig så här års, fläsk och sill är även de riktig budgetmat. Vitkål är ett mycket bra tillbehör till maten när man vill ha blodsockret på en jämn nivå
-Mousse au chocolat, serverades med vispad grädde, egengjorda maränger, chokladdekorationer och bär-Petits choux, små luftiga, lätta bakelser som kan fyllas med alla möjliga godsaker, igår blev det hallongrädde-Pannacotta à la vanille, okej det är inte så franskt, men de gör faktiskt Pannacotta i Frankrike också, särskilt i den södra delen där de har influerats av Italien
Vispa ihop krossade tomater, crème fraiche och kryddor. Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
Vi äter också kött även om vihar dragit ned en hel del på vårt intag. Här får ni därför ett recept på en varm marinad som hälls över köttet efter det har grillats
Japp, nu harvi julat hela lägenheten klar idag, vihar alltså plockat fram rubbet. ) Granenhar fått en ny plats i år och den hälsar att den trivs väldans bra där i hörnet i tv-rummet
Sparrisenvill jag ha kokt menendasten snabbis så att det fortfarande är crunch i den. Smaka av med citronsaft för syra, pressa i vitlök och smaka av med salt och peppar
Jag har lite svårt att döpa den, för jag vet inte riktigt var det är. Därför kan ni säkert tänka er hur lycklig jag var imorse, när jag fick sätta tänderna i den här kreationen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.