Idag tog jag tillvara på en del av köttfärssåsen och använde i en pastagratäng. Jag brukar göra pastagratäng med överbliven köttfärssås som blir lite olika från gång till gång beroende på vad jag råkar ha hemma att piffa upp med
Den här helgen har vi verkligen haft ett fullspäckat schema, men bara supertrevliga saker. I fredagskväll var vi ut och åt med min fina kollega och hennes kille
Tidigare när jag bakat bröd i gryta har jag (precis som Jim Lahey med sitt No Knead Bread) alltid bakat ut brödet och låtit det jäsa i en mjölad korg innan jag lagt över den i grytan och skjutsat in det i ugnen
Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Den innehåller mycket antioxidanter från blåbären och fibrer från havregrynen så du kan med gott samvete unna dig en extra bit
Lägg denandramarängbotten ovanpå och täck med vispad grädde. Jag fick frågan om jag hittat något prisvärd champagne och jag kan ärligt säga att jag är mer bevandrad bland de övriga mousserade vinerna
Gör sirapen först, den kan du sedan förvara i kylen några veckor om inte allt blir uppdrucket och du kan även använda som saft (om du inte vill testa att blanda andra drinkar med den)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.