Det ni ovan ser är medandra ord en omskriven och väl fungerande version av receptet. Då har man både saft och jordgubbar färdiga på morgonen när man går upp och skall baka, och frånskilda varandra dessutom – perfekt
Det var riktigt svårt att hålla sig från att äta upp dem innan de skulle fotas efter att ha gjort misstaget att bara smaka en kaka som vart deformerad och inte passade till fotograferingen
Kladdkaka medafter eight. Häll i en form med löstagbara kanter och ställ in i ugnen i 175 grader i 15-20 minuter. 25 g smör1 dl grädde20 after eight bitarSmält smör och blanda ner grädde och after eight, rör tills det är helt blandat, häll över den kalla kakan och ställ kallt
Idag lät jag mig inspireras av den smakkombinationen i en underbar cupcake med en seg browniebotten proppfylld medafter eight, toppad med en fluffig päronfrosting
Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant. Servera med lättvispad grädde. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i 20 minuter. Ta ut tårtan och täck den med chokladbitarna till glasyren och ställ in i ugnen i 3-5 minuter så att chokladen smälter. 175 g After eight. 100 g After eight
Hacka den mörka chokladen grovt och lägg i en värmetålig skål tillsammans medAfter Eight-choklad. Jag dekorerade mina med mynta och färska bär och serverade med en kula vaniljglass
Förra helgen bad jag Karin med bloggen Karins kök om tips på mjuka kakor, och hon kom med flera frestande förslag, men det jag föll för och tyckte skulle passa till helgens kalas var chokladkaka medAfter Eight, och det receptet kommer här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.