Saffransbröd i långpanna och Andra advent
56kilo.se
56kilo.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 2 paket saffran ( 0,5 g)
  • 2 dl råsocker
  • 2 msk vit rom (eller vatten)
  • 50 g jäst för söta degar
  • 175 g rumsvarmt smör
  • 5 dl rumsvarm standardmjölk
  • 0,5 tsk salt
  • 1 msk nystött kardemumma
  • 800 g vetemjöl (ca 13.5 dl)
  • 1 ägg till pensling
  •  
  • Fyllning
  • 150 g smör
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 3 dl florsocker
  • 200 g naturell färskost
  • Topping: Pärlsocker
  • Har du lagat detta receptet?
  • Tagga @56kilo.se på instagram och hashtagga det #56kilo

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.