Igårsöndag åkte jag och mamma söderut för att besöka Tomatens Hus där vi åt den där ljuvligatomatpajen och på väg tillbaka mot Halmstad gjorde vi ett stopp på café Utsikten där vi drack kaffe, åt kaka och njöt av utsikten
Söndagar är en alldeles utmärkt dag att baka, det vet ni säkert att jag tycker. Herr Russins brorsa fixade körkort i veckan och det firades med enklassiker
Dem får gärna ha lite kärna kvar imitten om du tycker om det. ½ dl olivolja. Nu får ni hålla i er för den här dagen har viätit så god mat både till lunch och middag
Blanda ihopolivolja, citronskal, hackad färsk rosmarin, vitlök, salt och peppar ien skål. olivolja. Den här rätten gjorde jag förra helgen när min dotter fyllde år, engrekiskinspirerad rätt som bestod av souvlaki på lamm, dvs grillspett med lammkött och paprika
Bryn litei taget och lägg ner i gryta som tål att stå iugnen. Hittade detta recept i nya Amelia. Tillsätt tomatpurén i stekpannan och vispa ur den med lite oxfond och ner i grytan
) Men för er som nu har semester och måste tillbringadageninomhus så kanske det kan vara lockande att muntra upp stämningenlite med en läcker ingefärscheesecake
Dela mittitu och bred sedan vispad grädde på denena halvan och strö på bär. God kväll, som vanligt=) Det är inte ofta jag gör inlägg på dagen, men det är nog för att det är så mycket annat som är inplanerat då
Mittliv valde tidigt att svänga av från den raka, enklavägen. Själv längtade jag mest efter att äntligen få låta håret växa ut så det skulle bliriktigt långt, efter att man rakat av allt mitt hår vidoperationen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.