Detta inlägg ska nämligen handla om tårtan jag ville/valde att göra. Jag visste att jag tog en risk med att göra en chokladbollstårta och den gick inte hem hos juryn tyvärr
Har haft burkar stående i månader utan att de blivit dåliga. I det kanske mest internationellt spridda kinesiska köket, det Kantonesiska (från provinsen Guangdong), brukar chilin bara dyka upp i form av en skål chiliolja på bordet som den som är sugen kan droppa på sin mat
. Igår eftermiddag kom Josefin över till mig här på söder. Jag hade köpt jordgubbar, nötter och öl som vi smaskade på medans vi pratade om roliga saker som hänt under veckan
Jag valde lönnsirap men det gör jag ju alltid. I Norden har vi ju de fantastiska danska smörrebröden som förgyller mackhimlen men det är ju inte riktigt samma sak som en smörgås som dryper av smält ost, bacon, kött, sylt (jodå), banan, (jodå, en gång till), jordnötssmör, majonäs, och allt vad man kan hitta på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.