Jordgubbarnas söta, limens syra och chokladsåsensaningens bitterhet är en sagolik kombination, vilket gör att det är svårt att hålla sig till endasten bit
Vilken dag det blev på stranden igår. Helt ljuvligt att få kasta sig i det blå och sen bara lata sig i solstolen, läppja på iskall frappe som jag hade med mig på termos, funkade hur bra som helst, (ett tips om du som jag har svårt för att dricka varmt kaffe på stranden när solen steker), läsa en bra bok och bara njuta av det där att göra absolut ingenting, en underskattad syssla måste jag säga
Det finns många olika förslag på en sallad Nicoise och i dag provade jag att göra min variant. Jag glömde förstås oliverna på kortet, så de kom med på tallrikensen
Konstigt med tanke på att detta är ett recept på denperfektagulaschen. Den här gulaschen lagade jag för ett tag sedan, men har faktiskt glömt att blogga om den
Gillar du pesto genovese. Oj, så gott och pinsamt enkelt att fixa ihop det här var. Jag gillar vegetariskt och lägger gärna tid på det och sen har jag Mannen som gärna äter det också, bara det blir extra protein till
Att lyckas med en köttbit Det är inte varje dag det serveras Tournedos i mitt kök nu för tiden. Som de flesta Kockar, uppskattade jag mest den vanliga SvenskaHusmanskosten i mitt hemmakök
Jag älskar ljuset i denna bild och värmen i färgen. Min personliga favoritkombination av smaker. Den flammiga bakgrunden är en gammal plåt och bordet är småbitar från vår husrenovering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.