Ha en underbar kväll. Tillsätt purjolöken och låt den fräsa med. Man skulle kunna äta på jobbet, men jag tycker ju att det är roligt att laga mat och sitta ner en stund vid matbordet och ventileradagens händelser
Ha en underbar tapaskväll. Börja med att finhacka chilin, örten du valt och vitlöken. Â Tapas, tapas, tapas - en av Spaniens bättre bedrifter enligt mig
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Och älskar att äta mysmiddag en helt vanlig torsdag utomhus med folk jag tycker om. Haha, hoppas jag inte blir hatad för att jag la upp den här sista bildenMina sötisar❤ Äääälskar kvällssol mer än alla annan sorts sol här på jorden
Vispa äggvitorna medhälften av sockret till ett hårt skum. Bred ut på plåt med bakplåtspapper. Årets första födelsedag skulle firas och åsikterna om vilken tårta som skulle avnjutas var självklart vitt skilda
… menmeden massa fläsk. ) Hade bilden varit nytagen hade formen varit i glas eller rostfritt stål. Ugnspannkaka med fläsk, en gammal goding som det var väldigt länge sedan jag gjorde, men jag tänkte att jag skulle dela med mig av receptet i alla fall eftersom det är så himla bra
Lördagskvällen blev en väldigt mysigkvällmed middag och film med min man och min svägerska. Vi såg Black Swan och hade ganska höga förväntningar på denmed tanke på hur den har hyllats, men vi tyckte mest att den var konstig
Rivstarta kroppen, gör dig av med gifter och få massor av energi. Många går omkring med småkrämpor och känner sig orkeslösa och trötta utan synbar anledning
Den traditionella kurdiska Tepsin brukar oftast bara vara kryddade med salt och svartpeppar men som de flesta vet så älskar jag att krydda min mat med det jag föredrar och experimentera lite med kryddor tills jag blir nöjd, i det här tillfället har jag slagit ihop två olika kurdiska rätter till en, vilket jag tyckte funkade bra ihop
Som med så mycket annat handlar det om att prioritera, för mig är middagen viktig, är middagen och kvällen bra kan jag dessutom unna mig att sova lite längre dagen efter
Oftast äts rättenmed salladsblad som man lindar runt köttet. 불고기) är en koreansk maträtt gjord på nötkött som först marineras och sedan grillas över glödande träkol
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.