Så var det äntligen dax för en middagsbjudning i det Atterstigska hemmet. Det har varit dåligt med bjudningar med fler än en gäst på sista tidenmen det ska bli bättring det lovar jag
 Tapas, tapas, tapas - en av Spaniens bättre bedrifter enligt mig.  En del anser att tapas inte är â€rikig mat†för att det är bara smårätter, men oftast luras man av de små rätterna
Tisdag igen, vilket såklart betyder soppa i vårt kök. Just denna soppan passade så konstigt bra in på dagens inlägg i Matrepubliken, nästan som om det var planerat, men i detta fallet var det faktiskt ödet
Vi åt denna sallad igår, såååååå gott. Ingredienserna till salladen serverades i olika skålar. I min sallad hade jag allt utom tomater (kan lätt få ont i magen av råa tomater
Efter cupcakesen gick vi vidare i favoriten Leila bakar. Enkelt och snabbt var det dessutom. Snabba franska fruktflarn Bilden gör inte flarnen rättvisa
Det är tidig lördagsmorgon och jag sitter ensam (övriga familjen sover fortfarande) med en kopp kaffe och enenkel smörgås och njuter av tystnaden och den vackra morgonsolen som med sköra guldstrålar letar sig in trädgården och skapar ett nästan magiskt skimmer
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Ännu en härlig dag till handlingarna, övervägande sol och två promenader blev det. Idag fick det bli en porchetta med rostad potatis, har gjort det förut men inte med samma fyllning
eller egentligen älskar jag alla havets läckerheter men skaldjur är så enkelt, bara pilla, eventuellt dippa i någon sås och ja mycket mer än så behövs inte för att mina smaklökar ska gå upp i brygga av ren lycka
Birchermysli – En frukost för bl a skidlandslaget. Istället för att koka gröten rör man ihop havregryn och yoghurt och låter det stå i kylen över natten, det blir kanongott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.